Käyttövesiputkien ja sähköjen uusinta alkaa syksyllä 2019

Taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous 11.06.2019 valtuutti pidetyn urakkakilpailun perusteella hallituksen tilaamaan käyttövesiputki/sähköremontin.  

Urakkakilpailu pidettiin keväällä: tarjouksia saatiin kuusi kappaletta, joista kolmen edullisimman kanssa pidettiin tarjouksen tarkentamisneuvottelut toukokuun lopussa ja pyydettiin tarvittavia lisätietoja, että projektipäällikkö pystyi laskemaan tarjoukset yhteismitallisiksi.

Ennen juhannusta pidettiin kahden edullisimman tarjoajan kanssa toiset tarkennusneuvottelut, jonka perusteella hallitus valitsi urakoitsijaksi Lvi-Trio Oy:n.

Urakkasopimus saataneen tehtyä viimeistään elokuun alussa, johon mennessä myös urakoitsija tekee aikataulutuksen.

Näillä näkymin työ alkaa syys/lokakuussa alatalon yleisistä tiloista ja ensimmäisten pystylinjojen osalta päästään loppuvuodesta tai tammikuulla asuntojen kytkentätöihin.

Remontti aiheuttaa vesikatkoja korkeintaan muutamien päivien ajaksi per asunto ja niistä tiedotetaan erikseen. Koska viemärit ovat koko ajan käytössä, voi vesikatkojen ajaksi varastoida vettä ämpäreihin. Osassa asuntoja on eri putkilinjat keittiölle ja kylpyhuoneelle, jolloin toinen lienee käytössä, vaikka toisessa on vesikatko.

Tiedotamme lisätietoja, kun saamme tarkennuksia aikatauluasiaan.

Pidämme urakoitsijan kanssa asukkaille ja osakkaille myös erillisen tiedotustilaisuuden loppukesällä.