Ajankohtaista

6.9.2019

URAKOITSIJAN INFOTILAISUUS TORSTAINA  19.9 kello 18.00

Käyttövesi- ja sähkösaneerausurakan pääurakoitsija LVI-Trio OY toivottaa Teidät tervetulleeksi urakkaa koskevaan infoltilaisuuteen

2.9.2019

Käyttövesiputkien ja sähköjen uusinta alkaa syyskuussa 2019.Työ etenee alustavasti niin, että alatalon yleiset tilat tulevat ensin työn alle ja joulun jälkeen alatalossa edetään porraskohtaisesti. Työn on alustavasti suunniteltu etenevän samassa talokohtaisessa järjestyksessä kuin julkisivuremontti.

Kaikista yksityiskohdista ja aikatauluista tullaan pitämään asukkaille syyskuun 2019 aikana tiedotustilaisuus.Tilaisuudessa kerrotaan yksityiskohtaisesti ja yleisesti miten projekti toteutetaan. On hyvä miettiä jo etukäteen kysymyksiä.

2.9.2019

Julkisivu-urakassa on ilmennyt oletettua enemmämän parvekkeiden kukkalaatikoiden betonikorjauksia. On tarkoituksenmukaista korjata parvekkeet siihen kuntoon, että ne kestävät vähintään 15-vuotta. Tästä johtuen aikataulu on venynyt ja aiheuttanut pitkittynyttä parvekkeiden käyttökieltoa asukkaille. Tämän johdosta myös alkuperäinen budjetti ei pitäny. Taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous 28.8.2019 päätti ottaa lisälainaa kattamaan, aiheutuneet kustannukset.

Seuraavassa työvaiheiden tämänhetkinen tilanne:

13.6.2019

Taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous 11.06.2019 valtuutti pidetyn urakkakilpailun perusteella hallituksen tilaamaan käyttövesiputki/sähköremontin.  

Urakkakilpailu pidettiin keväällä: tarjouksia saatiin kuusi kappaletta, joista kolmen edullisimman kanssa pidettiin tarjouksen tarkentamisneuvottelut toukokuun lopussa ja pyydettiin tarvittavia lisätietoja, että projektipäällikkö pystyi laskemaan tarjoukset yhteismitallisiksi.

6.4.2019

Julkisivuremontti

 Julkisivuremontti etenee suunnitelman mukaan. Toki pieniä aikataulutarkistuksia on. Telinepurut saadaan valiiksi viimeistään 14.7 . Tämä jälkeen on telineiden kiinikkeiden paikkamaalaukset ja markiisien pesut. Vasta tämän jälkeen voidaan parvekkeille tuoda kalusteet ja muut tavarat.                                 

3.4.2019

Aloitamme kiinteistön parvekkeiden ja julkisivujen kunnostukset.

Työmaan aikataulu ja yhteystiedot ovat porrashuoneen ilmoitustaululla, josta voitte katsoa työmaan etenemisen. Työt aloitetaan telinetöillä talosta K-L 1.4 ja jatkuu aikataulun mukaan.

25.3.2019

Aloitamme kiinteistön parvekkeiden ja julkisivujen kunnostukset.

Työmaan aikataulu ja yhteystiedot ovat porrashuoneen ilmoitustaululla, josta voitte katsoa työmaan etenemisen. Työt aloitetaan telinetöillä talosta K-L 1.4 ja jatkuu aikataulun mukaan.

Julkisivut huolto maalataan ja saumataan nostintyönä. Terassiparvekkeille tehdään kunnostukset telinetyönä ja parvekkeet ovat poissa käytöstä n 2,5 kk. Muut itäsivun parveketyöt tehdään julkisivumaalauksen yhteydessä.

25.3.2019

Taloyhtiön ylimääräinen yhtiökokous 20.03.2019 valtuutti pidetyn urakkakilpailun perusteella hallituksen tilaamaan julkisivu-urakan ja hankkimaan urakkaan lainan.