Ajankohtaista

11.9.2021

Taloyhtiön ulko-oviin on asennettu nyt uudet iLoq-koodilukot ja sisälle rappukäytävään pääsee näppärästi omaa avainta laitteen ala-osaan näyttämällä. Toki myös ovikoodit toimivat normaalisti totuttuun tapaan.

11.9.2021

As Oy Säästöniemen asukkaille ja osakkaille on avattu Facebookissa oma ryhmä, joka löytyy haulla "As Oy Säästöniemi". Suljettu, yksityinen ryhmä on tarkoitettu Säästöniemen osakkaille ja asukkaille.

Ryhmää voi käyttää yhteisistä asioista keskusteluun. Siellä voi jakaa ilmoitusasioita, luoda kyselyitä, tutustua naapureihin tai vaikkapa jakaa muistoja maineikkaan taloyhtiömme historiasta.

Taloyhtiön hallitus voi käyttää ryhmää myös hankkeista ja mahdollisista tapahtumista tiedottamiseen.

Tervetuloa!

 

7.5.2021

Rajoitusten loputtua Säästöniemen asukkaiden monipuolinen kuntosali avasi ovensa jälleen 29.04. alkaen. 

Muistutamme, että kuntosalin tilat on tarkoitettu vain asukkaiden käyttöön. Kuntosalin tiloissa on myös kiellettyä harjoittaa ohjattua tai maksullista toimintaa.

Pidetään myös huolta hyvästä käsihygieniasta ja laitteiden puhdistus sekä painojen paikalleen pistämisestä harjoittelun loputtua. Siistillä salilla on mukavampi harjoitella.

4.11.2019

 

Varovaisuutta ja etäisyyttä koronan takia

Korona haittaa ja kiusaa meitä kaikkia. Olemme kuitenkin pyrkineet taloyhtiössä pitämään yhteisiä tiloja niin kauan akki kun mahdollista. Huhti- touko ja kesäkuun ajaksi olemme kuitenkin sulkeneet kuntosalin ja lenkkisaunat. Jos korona tilanne muuttuu aukaisemme ko. tilat aikaisemmin. Hallitus toivookin, että kaikissa talon yleistiloissa noudatetaan sekä maan hallituksen, että taloyhtiön erityisiä ohjeistuksia. Näin voimme taata kaikkien taloyhtiön asukkaiden turvallisuuden. 

2.9.2019

Käyttövesiputkien ja sähköjen uusinta valmistui 2021. Urakka onnistui kaiken kakkiaan erinomaisesti. Samalla saatiin uudet 5G-kaapeliyhteydet.